Carin Meert op lijst N-VA Lebbeke


Carin Meert uit Lebbeke zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober op de lijst staan van N-VA.
Zij werd zopas bij de sociale verkiezingen (11.5.2012) in  verkozen tot vertegenwoordiger  in de Ondernemingsraad  en in het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk  (CPBW)
van het A.Z. St. Blasius te Dendermonde, waar ze zich wil inzetten voor de belangen van de zieken en de werknemers.


Carin, is 51 j en verpleegkundige, specialisatie wondzorg en geriatrie. .

Zij was actief als voorzitter van het Groencomité, nu Natuur en Milieu, en ook  in de Milieuraad. Carin is lid van Natuurpunt en verschillende andere verenigingen.
Zij heeft een merkwaardige hobby: country en western- muziek en dansen, sportschutter en motorrijdster. Zij is een fervente dierenvriend (vooral van poezen). Beste Persmedewerker

Zij heeft ook goede kennis van de KMO-problematiek en inbraakpreventie.

Carin : uiteraard ben ik een supporter van het N-VA programma op nationaal vlak. Maar op lokaal vlak hebben de aanpak en de voorstellen over een aantal dossiers mij bekoord: de ideeën over voet-en fietspaden en verkeersveiligheid ,maar vooral ook hun realistische visie op milieu, wonen en mobiliteit wil ik ondersteunen en mee uitvoeren.

N-VA Lebbeke is verheugd met de kandidatuur van Carin. Haar engagement voor anderen, op sociaal vlak en op het vlak van milieu en natuur, zijn een  belangrijke meerwaarde voor onze lijst.

N-VA Bestuur Lebbeke

0 reacties:

Een reactie posten