brief naar de voorzitters van de politieke partijen van Lebbeke

Hugo De Mol Lebbeke, 9 mei 2009
Voorzitter N-VA Lebbeke
Baardegemsestraat 33A
9280 Lebbeke

Aan de heer voorzitters van de politieke partijen van Lebbeke

Geachte Heren,

Nog iets minder dan 1 maand scheiden ons van de verkiezingen. De militanten van de verschillende partijen zijn druk in de weer om folders te bussen, mensen te bezoeken, borden te plaatsen en affiches aan te plakken. Ieder doet dit in volle overtuiging voor zijn partij. Respect voor het werk van anderen dienen al deze militanten met zich mee te dragen.

Aangaande dit laatste punt schrijf ik deze brief naar de voorzitters van de politiek partijen van Lebbeke. Een aantal borden die door militanten van onze afdeling zijn geplaatst zijn beschadigd. Wie dit heeft gedaan is niet duidelijk. Maar het getuigt alleszins van een slechte smaak en weinig respect voor andermans werk. Men mag dan al niet akkoord gaan met onze partijstandpunten, maar dit moet ze bestrijden op het politieke vlak.

Aan onze militanten wordt steeds de boodschap door gegeven om dit respect te tonen voor het werk van andere miltanten. Ik ben in de overtuiging dat deze boodschap ook door jullie wordt meegegeven aan de plakploegen.

Indien andere partijen ook het slachtoffer worden van deze praktijken, is het best dat wij hiervoor de krachten bundelen. Misschien is het interessant om in aanloop naar de volgende verkiezingen eens samen te komen om afspraken te maken.

Met vriendelijke groeten

Hugo De Mol

0 reacties:

Een reactie posten