Bart De Wever en Mark De Mesmaeker in Halle






Via een omwegje ben ik in het bezit gekomen van deze foto's. Bart De Wever is op 05-05-2009 naar N-VA Halle geweest om er zijn visie over het politieke gebeuren van het laatste jaar eens weer te geven.





Volgens dat ik vernomen heb was hij niet in zijn goede doen, hij had koorts en stond te zweten als een ... en moest dan ook regelmatig wat vocht tot zich nemen ... eh volgens dat ik gehoord heb was het eerst water en daarna ... Cola.



Hij was echt niet in zijn goede doen.


Na de voorstelling van Ben Weyts en de uitleg van Mark Demesmaeker, kwam Bart De Wever aan het woord die nog eens haarfijn uitlegde wat zijn politieke visie was van de toekomst van de partij, hoe de voorbije twee jaar verlopen waren en zijn wedervaren in zijn contacten met de collega's politici van de andere partijen, de pers, en zelfs de burgers vrienden uit het zuiden van het land.




Mja, de klank is niet optimaal. Voor wie het niet goed hoort : Bart legt uit hoe verraderlijk de vragen van de RTBf waren, iets in de aard van :"Is het waar dat je gestopt bent met je vrouw klop te geven ? "

Als je eventjes nadenkt, zowel met een "Ja" of een "Neen" ben je altijd gezien, ...

Spijtig dat ik er niet bij was.

0 reacties:

Een reactie posten